×

گواهی امضاء

صدور گواهی امضاء

نام

نام خانوادگی

نام انگلیسی

نام خانوادگی انگلیسی

کد ملی

موبایل

تلفن ثابت

کد پستی

شماره پروانه(بدون خط تیره وارد شود)

نام شرکت

شناسه ملی شرکت

انتخاب کنید تغییر عکس حذف
گواهی امضاء

گواهی امضاء دیجیتال ( صدور توکن)

امنیت یکی از مهم ترین و بحث انگیزترین مسائل درحوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است. جعل کردن را باید موضوعی جدا از هک کردن دانست، اما نتیجه هر دو نفوذ، از دست دادن اطلاعات و کاهش امنیت است. به منظور جلوگیری از نفوذ به سامانه ها و پیشگیری از جعل هویت، اسناد و مدارک در فضای مجازی، امضای دیجیتال یکی از بهترین راه‌کارها به شمار می‌رود.
امضای دیجیتال مفهومی شبیه امضای دستی و اثر انگشت اما با امنیتی بسیار بالا در فضای مجازی دارد. وقتی یک سند الکترونیکی مانند یک قرارداد، نامه‌‌‌های اداری، فرم‌های الکترونیکی امضای دیجیتال شود:

  • دریافت کننده سند یا پیام الکترونیکی می‌تواند هویت صاحب سند را به درستی تشخیص دهد و از جعلی نبودن آن اطمینان حاصل کند زیرا گواهی الکترونیکی هر فرد شناسه وی می‌باشد.
  • امکان جعل یا تغییر اسناد غیر ممکن می‌شود و هر تغییری در محتوای سند امضاشده قابل تشخیص است و موجب نامعتبر شدن امضای دیجیتال آن می‌شود.
  • فرد به هیچ عنوان نمی‌تواند امضای خود روی سند را انکار نماید زیرا با استفاده از امضای دیجیتال روی سند و "گواهی الکترونیکی" فرد، می‌توان به هویت امضاکننده آن پی برد.
  • برخلاف امضای دستی که همیشه ثابت است، امضای دیجیتال هر سند برای آن سند منحصربفرد است. در واقع، امضای دیجیتال هر سند مرتبط با محتوای آن سند است و امکان جداسازی امضای دیجیتال از سند به منظور استفاده مجدد روی سندی دیگر، یا جایگزین نمودن آن با امضایی دیگر وجود ندارد.


بکارگیری گواهی امضای دیجیتال در سامانه‌ها، امضای اسناد و تراکنش‌های الکترونیکی مزایای زیر را به همراه دارد:
 

  • احراز هویت (Authentication): اطمینان از این که پیام دریافتی واقعا از منبع مورد انتظار باشد، یعنی اصالت فرستنده و پیام برای گیرنده احراز شود.
  • محرمانگی (Confidentiality): گیرنده می‌تواند مطمئن باشد که افراد غیر مجاز نمی توانند به محتوای داده دست پیدا کنند.
  • تمامیت (Integrity): اطمینان از این که در متن ارسالی هیچ گونه تغییری رخ نداده است.
  • انکارناپذیری (Non-Repudation): فرستنده نمی‌تواند امضای خود را انکار نماید.
     

دانلود فرم درخواست امضا الکترونیک


تماس با کارشناسان صدور: 03538223333

به استناد ماده 7 قانون تجارت الکترونیکی مصوب سال 1382 مجلس شورای اسلامی:


«هرگاه قانون وجود امضا را لازم بداند، امضای الکترونیکی مکفی است».


بر اساس این ماده، امضای دیجیتال به تنهایی و بدون نیاز به امضای دستی برای قانون کفایت می‌کند. بنابراین در کاربردهای مختلف می‌توان از گواهی امضای دیجیتال استفاده کرد و از مزایای زیاد آن بهره برد. در ادامه برخی از کاربردهای امضای دیجیتال اشاره شده است.

امضای دیجیتال اسناد الکترونیکی:

با استفاده از گواهی امضای دیجیتال می‌توان اسناد در فرمت هایی مانند PDF، Word، Excel را امضا کرد. نرم‌افزارهای متداول برای امضای دیجیتال اسناد، نرم‌افزار‌های Adobe Acrobt Professional (برای امضای دیجیتال اسناد PDF) و مجموعه نرم‌افزار‌های Microsoft Office (برای امضای دیجیتال اسناد Word، Excel، ...) می‌باشند.

ورود امن به سامانه های تحت وب با استفاده از امضای دیجیتال:

یکی از مهمترین کاربرد های امضای دیجیتال، امن سازی ورود به سامانه ها با استفاده از امضای دیجیتال می باشد. در این صورت کاربران برای وارد شدن به حساب کاربری علاوه بر دانستن رمز عبور، نیازمند اتصال توکن به سیستم و بکارگیری امضای دیجیتال می‌باشند. این امر سطح امنیتی سامانه را در سطح بالاتری قرار می دهد.